Zvanična internet prezentacija
Grad Bijeljina

Poziv za finansiranje inovativnih koncepata rasta malih i srednjih preduzeća na Zapadnom BalkanuMeđunarodna grupa "Paladium" (Palladium International Group) je u ime Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID / USAID) objavila poziv za finansiranje inovativnih koncepata rasta malih i srednjih preduzeća na Zapadnom Balkanu.

Poziv je upućen zainteresovanima za sredstva iz programa KATALIZUJ - inovativne miješane finansije (CATALYZE Inovative Blended Finance) koji finansira USAID, a koja su namijenjena za mobilizaciju finansiranja malih i srednjih preduzeća sa visokim potencijalom za rast na Zapadnom Balkanu.

U zavisnosti od raspoloživih sredstava, Paladium namjerava da obezbijedi između 30.000 i 500.000 USD za pojedinačnu vrijednost nagrada, ali se ovaj iznos potencijalno može povećati tokom procesa zajedničkog stvaranja i/ili ako se za ovu inicijativu stave na raspolaganje dodatna sredstva - navodi se u pozivu.

Dodaje se da Paladijum predviđa dodjelu jednog ili više grantova i/ili podugovora za finansiranje izabranih prijedloga.

Kako je navedeno u tenderu, proces selekcije odvijaće se u dvije faze, tokom koji će se postepeno smanjivati broj ponuđača koji se razmatraju za konačnu mogućnost finansiranja.

Rok za prijave u prvoj fazi je 17. maj, a u drugoj 31. avgust, a dostavljaju se na adresu [email protected]

Detalje poziva možete pogledati OVDJE. 

(Molimo Vas da jasno i detaljno proučite smjernice i uslove Javnog poziva, jer je to jedini važeći izvor informacija. Internet-stranica www.gradbijeljina.org nije odgovorna za izmjene koje moguće izmjene ovog Javnog poziva)